Degustaties

Je bent hier: Degustaties

 

WIJNDEGUSTATIES   PROEVERIJ  DEGUSTATIES

Ten volle van wijn genieten vereist enige voorkennis. Dat wil zeggen : hoe meer achtergrond en ervaring u heeft hoe meer voldoening een goed glas wijn kan schenken. Wijn ontdekken in al zijn facetten (aanblik, geuren, smaak, afdronk, weetjes over de wijnbouwer en zijn/haar terroir,…) en kunnen plaatsen en vergelijken verrijkt de ervaring en verhoogt het plezier aanzienlijk.

BeauDega biedt u de mogelijkheid om het nuttige (leervaring, kennis opdoen) aan het aangename (proeven, genieten) te paren.

Naast onze vrijblijvende degustatiedagen (opendeur) en enkele standaardformules, de mogelijkheid zelf een degustatieformule uit te werken die optimaal is aangepast aan uw wensen (locatie, prijsklasse en type wijnen, begeleidende hapjes, ..)

Algemeen :

- u stelt een groep samen van 8 tot 15 wijnliefhebbers (kleinere en grotere groepen , mogelijk, op voorhand te bespreken).

- degustatie kan doorgaan bij BeauDega (Hyacintenlaan 14, Bolderberg) of op een door u gekozen locatie.

- u kiest voor wit, rood of een mix van beiden uit de regio’s van uw keuze (u kan desgewenst zelf uw selectie maken uit de lijst die u vindt in onze catalogus)

- Wij zorgen voor aangepaste degustatieglazen, water en brood.

- Hapjes kunnen voorzien worden.

- Een educatieve component kan worden ingelast (wijn selecteren, degusteren, ontdekking van een regio, kwaliteitsfactoren,……).

- De deelnameprijs wordt bepaald in functie van gekozen wijnen, hapjes, etc…

- Er is geen aankoopverplichting.Contacteer ons via info@beaudega.be of bel 011/873309 of 0478/888210 voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Laat u verwennen.Proef, vergelijk, ontdek, leer, geniet !