Catering

Je bent hier: Catering

La BeauDega is voorzien van een volledige en modern ingerichte keuken (2007) met servies en glazen voor een 50tal personen. Wij bieden vinoculinaire oplossingen aan op ieders maat. Hieronder enkele voorbeelden, vraag gerust een vrijblijvende offerte ('Contact' of mail rechtstreeks naar info@beaudega.be, bellen kan op 0478/888210).

Genieten en leren tegelijk ?  Scheep in op een vinoculinaire ontdekkingsreis met 8 wijnen, een 5-gangen luxetapas menu en een heuse wijninitiatie (leren degusteren, tips en weetjes over wijn kopen, schenken, wine-food pairing etc...)  Prijs : 50€ pp all-in

Tapabar : koude en/of warme tapas vergezeld van cava, witte en rode wijnen. Van eenvoudige happers met een glaasje cava tot gedurfde 'montaditos' met een expressieve witte Verdejo en een krachtige dieprode Toro.

Buffet : kaas & wijn, koud of warm buffet samengesteld volgens smaak en budget.

Lunch/Diner : klassieke menu met 2 of 3 gangen tot eigenzinnig opgebouwd culinair spektakel met een vijftal gevarieerde smaakmakers (al dan niet in Spaanse sfeer) met telkens 2 glazen begeleidende wijn ter vergelijking. Combineren van vaste en vloeibare smaken met de eigen fantasie als enige beperking !